Aldri mer voksing!

 

 

Å FY FAEN! 

Jeg beklager å begynne innlegget med disse glosene, men det finnes desverre ikke noe mer dekkende av det samtaleemnet vi skal begi oss ut på nå. Ikke som jeg kan komme på i øyeblikket i alle fall, så derfor.  Fy faen!

Jeg som til dagen sliter med kroniske smerter, hva i all verden fikk meg til å tenke at dette bare var peanuts for denne skrotten her? Snakk om sette i gang fyrverkeri i kroppen og i tillegg se ut som en gås etterpå. + betale for det. 

Er det rart mannen rister oppgitt på hodet innimellom? 

” Skulle ikke du hvile litt mens vi var borte?” – sa han. ” Jeg kan jo ikke gå fra deg et minutt lenger!” Heldigvis hadde han et smil på lur, så han var ikke helt oppgitt. 

Jeg går med armene ut fra kroppen, som en kroppsbygger med DE kjempemusklene…sånn minus absolutt ALT av muskler da, men det er altså så vondt å ha armene inntil kroppen at det klarer jeg bare ikke. 

Er det mulig å være så idiotisk  som jeg er?

Herremilde! 

Når man er så sliten og lei av å barbere at man tror alt kan fikses med en enkel og grei løsning og man egentlig får høre det man vil høre hos dama på butikken, som selvfølgelig gladelig ville selge meg utstyr til voksing, da er det gjort. 

Det var jo “ikke vondt i det hele tatt”,  over på to sekunder og hårene borte mye lenger. Luksus. 

AS IF! 

Et par hundrelapper fattigere sto jeg med en klistrelapp i hver armhule. De måtte jo av igjen og nå var det ingen vei tilbake.

Hvorfor prøvde jeg ikke på ene leggen først? Og hvorfor tok jeg BEGGE armhulene? Jeg får blodsmak i munnen bare jeg skriver om det. 

En, to, nei…det gikk ikke. En to, NEEEEI! Jeg klarer det ikke. En to, Aaaaaaaaau! Hva søren er det for noe ikke vondt du liksom? 

Den verste smerten går igjennom kroppen, OG jeg har fremdeles en lapp igjen. Neeeeei. Jeg orker ikke. Klarer ikke, vil ikke. Hjeeeeelp! 

Teller om og om igjen. Minuttene går og jeg svir stadig mer der hvor lappen allerede er revet vekk. Jeg må bare få det overstått. 

AAAAUUUUU! ( masse stygge gloser)  au, au, au, au, au! 

Jeg er full i klister under armene, det svir og alt føles bare ukomfortabelt. Tar jeg armene inntil kroppen, limes armhulene fast sammen med klisteret.

FML!!! 

Hvordan får man dette griseriet vekk? Prøver  med vann, såpe og vann igjen. Så olje, Zalo.. .. ææææææ!

Jeg HATER voks! 

Etter 30 min og intense smerter googler jeg og leser: Når du kjøper Veet voks ( som jeg hadde) pleier det også følge med spesielle våtservietter til å vaske vekk klisteret med når du er ferdig.

Tuller du med meg? Ligger det i pakken? Bort i esken, åpner forsiktig…. Se der ja, våtservietter.

Til klissne, vonde, halveis hårete og nå såre armhuler. 

Om det blir voksning igjen?

Aldri mer for min del! 

 

Over og ut! 

 

 

tusentankeriord 

 

 

#voksing #hår #hårfjerning #velvære #veet #smerte #latter #moro #galgenhumor #smerte

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg