Jeg fikk gåsehud

 

 

For dere som leste innlegget mitt i går, så fikk dere med dere at jeg ikke hadde mine letteste dag akkurat. Slike blir det nok flere av fremover, men heldigvis er det også mye fint som skjer innimellom alt. 

Jeg tenkte og grublet mye om fremtiden her jeg satt.. . Hvordan ting kommer til å bli fremover hvis formen ikke bedrer seg,  og alt som hører med i en slik prosess. 

 

Like før jeg skulle  til å  publisere det forrige innlegget,  så tikket  det inn en melding på Facebook, fra en dame som jeg aldri har møtt, men som jeg har vært FB venn med i mange år.  

Utrolig koselig, hyggelig og positiv jente, hvorpå hun skrev at jeg hadde vært så sterkt i tankene hennes hele dagen og  at hun bare  måtte sende meg noen gode ord. 

Jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Så spesielt, men likevel så nydelig. 

Dette er ikke en person jeg har daglig kontakt med, men likevel en jeg følger og som følger meg på sosiale medier. Hun visste ingenting om at de andre hadde dratt. 

Er det ikke rart? Og var det ikke fint at hun delte det med meg?

Jeg synes virkelig det.. ❤️

Og jeg synes  det er så fint med mennesker som tør og vil spre glede og godhet rundt seg. Det gjør så godt. Både for den som mottar og den som gir.

Det er så lite som skal til for å glede noen, for å forandre en situasjon eller for å gjøre noe ensomt om til noe mindre ensomt. 

Det ble veldig spesielt for meg i gårkveld og jeg følte meg plutselig ikke så alene. Det lettet trykket litt. Noen så meg. 

Alle trenger å bli sett innimellom. ❤️ 

Ikke spar på rosen, på gleden eller på omtanken. Det kan redde dagen til noen. Det kan I allfall være med å gjøre det MYE bedre. Slik min ble i går. 

Tusen takk ❤️

 

tusentankeriord 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg