Til ettertanke fra et barn

 

 

 

Noen ganger så er det bare synet av en lunsj som skal til for at hjertet bobler over av glede.
Hvorfor ikke friske litt opp med farger og pynt? En helt vanlig dag, en helt vanlig lunsj.

” Hvorfor gjøre det kjedelig når det kan se SLIK ut, mamma”
Og ja, hvorfor?

I går var det yngste sønnen som nok en gang minnet meg på at det virkelig handler om de små tingene i livet og kanskje spesielt denne tiden vi er i nå.
Det handler om å bruke det man har og virkelig gjøre det meste eller BESTE ut av det.

Jeg elsker at han er slik og jeg elsker at han stadig minner oss her hjemme på at MYE faktisk kan gjøres bittelitt gøyere.
For det er så lett å glemme og spesielt nå som alt stenges ned rundt oss, ting avlyses og hverdagen ikke er helt som før.

Selv om dagene ikke er den store forskjellen for min del, jeg har tross alt svart belte i karantene og isolasjon, så merkes det likevel at vi er mye mer oppi hverandre og at korona er et ord som ikke kan nevnes for ofte før man kjenner både på irritasjon og frustrasjon.
Det må være lov. 😇

Da hjelper det så urolig mye å ha en glad fargeklatt rundt seg og som stadig minner oss på hvor lett det er å finne noe å glede seg over. Helt uten å tenke over det, men bare fordi han er slik.

Bildet beskriver yngstemann på en prikk. Han er fargerik, glad og elsker litt “ekstra” i alt han gjør. Kanskje på godt og vondt, men definitivt mest på godt.
Hans mentalitet og væremåte smitter over på andre og det er umulig å ikke smile.
Jeg blir helt oppriktig glad.

Spesielt når livet har vært utfordrende og vanskelig gjennom de siste årene, så drar han oss opp og viser at med små grep, så kan det bli fest. Uten å være bevisst på det selv, så bidrar han til så mye takknemlighet og glede. Bare ved å være seg selv. En fantastisk egenskap.

I går var det denne lunsjen som han laget til seg selv, men slik er det med alt han gjør og alle andre dager handler det om så mye mer. Jeg er så takknemlig for at vi har en i hus som stadig minner oss på at selv når livet er vondt og vanskelig, så må man prøve å bruke de fargestiftene man har for å farge litt lykke rundt seg og at det aldri er feil med en paraplydrink, uansett hvor man er. 🍹❤️

God helg fra meg.
tusentankeriord

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg