Respekt og toleranse for andre

 

 

Hvis man møter mennesker  med respekt, tålmodighet og toleranse, aksepterer at vi både opplever ting ulikt og kanskje lever ulikt, uten at det gjør så mye, så tror jeg verden hadde vært et mye bedre sted. 

Hvordan jeg opplever en ting kan noen andre oppleve helt annerledes og det må respekteres, og det trenger ikke bety at det er noe feil hos verken den ene eller den andre. 
Vi mennesker er alt for raske ute med pekefingeren, ” dette kan du da ikke mene, si, føle, gjøre? For jeg mener jo noe helt annet! ”  Å istedenfor å akseptere og respektere at vi er forskjellig og ulike, så himles det alt for lett med øynene. Dømming. 

~ Ingen er bare det du ser ~ 💗 og det er så kjempeviktig å huske på. 

Har man ikke noe fint å si, så må man virkelig si det da? Og har du noe fint og si, IKKE spar på det! 
Noen trenger kanskje å høre noe fint fra deg akkurat i dag.

Noen ganger føles det som det er helt omvendt og jeg tror vi trenger å spre litt mer omsorg og kjærlighet rundt oss hver dag. 

 

 

tusentankeriord 🌟

 

#respekt #kjærlighet #toleranse #tålmodighet #mennesker #omsorg

2 kommentarer
  1. Fine ord. Men problemet er; hva gjør man når man møter noen med meninger som f. Eks “alle homofile bør drepes” eller “alle gutter bør omskjæres”? Skal man møte det med toleranse og respekt?
   Problemet med å møte folk med toleranse er at det KUN hjelper om ALLE viser toleranse. Tolerante vil alltid bli overkjørt av de intolerante, og det er viktig å huske på.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg